Privacybeleid – Heydens Motors

Privacybeleid


Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 16 augustus 2018.

1) Partij verantwoordelijk voor het verzamelen van data

Heydens Motors
Stationsstraat 35
8860 LENDELEDE
info@heydens.be
+32 (0)472 70 75 18
BTW BE 0827.544.909

2) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers en klanten van Heydens Motors is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

3) Toestemming

Door de informatie en de diensten op de website van Heydens Motors (www.heydens.be) te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

4) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Heydens Motors en specifiek www.heydens.be, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@heydens.be.

5) Monitoren gedrag bezoeker

Heydens Motors maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

6) Gebruik van cookies

Heydens Motors plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terugkomen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

7) Cookies uitschakelen

U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

8) Verzameling van persoonsgegevens

Via ons contactformulier verzamelen wij gegevens zoals je e-mailadres en naam. Die gegevens worden verzameld om te kunnen communiceren met onze bezoekers en klanten in verband met hun contactaanvraag of om nieuwsbrieven of promoties te versturen.

9) Rechten van de bezoeker/gebruiker

9.1. Recht op inzage/toegang

Iedere gebruiker en bezoeker waarvan Heydens Motors gegevens verzamelt, heeft het recht om toegang te vragen tot zijn informatie en deze in te kijken. Ook mag hij bekijken hoe zijn gegevens verwerkt worden.

De persoonsgegevens die door Heydens Motors worden verzameld, worden niet gedeeld met derden en zijn exclusief voor eigen gebruik.

9.2. Recht op rechtzetting

De gebruiker heeft steeds het recht om na inzage bepaalde persoonsgegevens te laten verbeteren, aanvullen of wissen.

9.3. Recht om te worden vergeten

De gebruiker heeft het recht om volledig uit alle systemen en databases gewist te worden.

9.4. Recht om klacht in te dienen

De gebruiker heeft steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie wanneer hij of zij vindt dat de persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden.

9.5. Recht om toestemming in te trekken

Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.

9.6. Recht op beperking van de verwerking

De betrokkene heeft het recht om de verwerking van zijn persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.

9.7. Recht op overdraagbaarheid

De betrokkene heeft recht om zijn persoonsgegevens aan en andere verantwoordelijke over te dragen.

10) Aanpassingen van de Privacy Policy

Heydens Motors kan deze privacyverklaring wijzigen. Het moment waarop deze laatst is gewijzigd, vind je bovenaan de privacyverklaring.

Recenties

Wat onze klanten over ons denken


We horen heel graag wat jij als klant van ons bedrijf vindt. Hieronder lees je alvast de mening van klanten die u voor gingen.

  • Vital - Top service van Mathias. Wagen perfect in orde! Wij komen zeker terug, de rit vanuit Antwerpen is het meer dan waard!
  • Laurent - Zoals altijd goed bediend door Matthias & zeer correcte service achteraf. Doe zo verder
  • Eric en Mieke - zeer blij met de kennismaking aankoop en service van garage Heydens. de garantie wordt ten volle waar gemaakt , afspraken correct opgevolgd. zeer vriendelijk team !!! we wensen jullie veel succes. wij zeggen het voort!!

Lees meer recenties »

Contactinformatie

Om ons te bereiken


Alle rechten voorbehouden. © 2021 Heydens Motors. Powered by AL Design